Стало відомо про інцидент, який стався в Херсоні. Клієнту продали рибу, всередині якої були черв'яки. Перші подробиці інциденту.

Про це розповіла сама покупниця Юлія Єрема на сторінці спільноти "Херсон вдень і вночі" в соціальній мережі Facebook.

Там вона надала і докази у вигляді фотографій і відеоролика риби і чека.

Чек, фото: Facebook
Чек, фото: Facebook

До слова, сам ролик дівчина зняла ще в магазині, де купила рибу з незвичайною начинкою. Вона попередила потенційних покупців магазину" Сходинка", в яку ситуацію вони можуть потрапити. Щоб точно підтвердити місце і час покупки, Юлія прикріпила до своєї публікації фотографію чека.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У коментарях користувачі розділилися в думках. Хтось обурився якості товару і заявив, що магазин став гірше працювати. Інші відзначили, що влітку краще взагалі не купувати рибу, а деякі коментатори і зовсім не повірили в історію, вирішивши, що сам автор довгий час "де возила рибу".

До слова, варто віддати належне, що магазині через деякий час все ж вибачився, і повернув жінці гроші за зіпсований продукт.

Варто зазначити, що подібна ситуація сталася і з мешканкою Львова. Новий пост з доказами був опублікований в Telegram- каналі "чорний список".

Покупниця купила 8 скумбрій від торгової марки Водний світ, і всі вони були добре запаковані, але. Всередині риби вона побачила глистів і їх яйця. Не зовсім приємний бонус всередині риби.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було".

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ