Українці просять встановити нові норми шуму. Адже громадяни абсолютно не захищені від галасливих сусідів і закон в більшості випадків не захищає людей від їх витівок.
Відповідну петицію подала Ковтун Валентина в середу, 28 липня.
Українка зазначила, що галасливі сусіди - явище, яке знайоме практично кожному. Згідно із законом вашим сусідам заборонено голосно шуміти з 22.00 до 8.00, і вести будівельні роботи з 21.00 до 8.00 в будні дні.

Багатоповерхівка, скріншот із відео
Багатоповерхівка, скріншот із відео

" Це означає що ваші сусіди можуть в повній відповідності з законом, який їх захищає, включати музику на "повну котушку" на цілий день, і у вихідні дні в тому числі. І тільки після 22.00, я маю право на них поскаржитися! А у кого маленькі діти? Як їм вкласти спати дитину вдень, при тремтячих стінах? І адже справа не в якійсь нагальній необхідності, люди просто розважаються. Це люди, яким плювати на всіх оточуючих, і закон на їхньому боці", - зазначила автор петиції.

Українка впевнена, що вихід з цієї ситуації є. Потрібно заборонити гучне прослуховування музики і вдень і вночі, хіба що у виняткових ситуаціях (весілля, день народження і т.п.) і тільки за домовленістю з сусідами.

Багатоповерхівка, скріншот: YouTube
Багатоповерхівка, скріншот: YouTube

"Для насолоди децибелами є дискотеки. Комусь може здатися, що дана проблема ніби як і не проблема, але якщо трохи погуглити, то переконаєтеся в тому, що нормальних людей це дуже хвилює, і вони повністю безправні перед сусідами, які не поважають нікого і нічого", — підсумувала вона.

Нагадавши, раніше як боротися з докучливими сусідами ночами: у Мін'юсті допомагають зберегти ваш спокій

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Львові поліцейські побили героїв АТО, очевидці киплять: "нові беркутята?"

Також "Знай.uа" писав, доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди