Мешканка Німеччини носила в сумці виграшний лотерейний квиток на тридцять три мільйони євро. Про це повідомляє портал Sky.news.

Незважаючи на те, що 45-річна жінка правильно вгадала сім полів, вона довгий час носила свою удачу в сумочці.

Вона стала єдиною переможницею lotto Bayern 9 липня, вигравши цілих тридцять три мільйони євро. Коли вона дізналася про свою удачу, то ледь не зійшла з розуму. За її словами, це була неймовірна подія.

у мене все ще паморочиться голова від думки, що я недбало ношу в сумочці майже 33 мільйони євро протягом декількох тижнів
, - повідомила вона.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

При цьому щасливиця зізналася, що присягнулася більше ніколи не грати в лотерею і має намір використовувати свою удачу, щоб вести здоровий спосіб життя і робити більше для навколишнього середовища. Однак що конкретно робитиме переможниця не уточнила.

Проте вона додала, що цих фінансових коштів більш ніж достатньо для того, щоб вона, чоловік і дочка більше не грали в майбутньому.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.