Президент України Володимир Зеленський заявив, що він разом зі своєю командою успішно реалізував другий етап реформи децентралізації.
Про це Володимир Зеленський написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.
Так, президент відмітив, що в Україні успішно реалізований другий етап реформи децентралізації. Варто зазначити, що реформа децентралізації розпочалася в Україні у 2014 році. Вона полягає в передачі повноважень та фінансів від державної влади до органів місцевого самоврядування.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

При цьому у середу, 28 липня під час виступу на всеукраїнському форумі "Україна 30. Децентралізація" у Києві Зеленський наголосив, що реформа місцевого самоврядування просувається найуспішніше.

"Наша команда реалізувала другий етап децентралізації. Реформа місцевого самоврядування в Україні просувається набагато швидше, ніж усі роки до цього", - написав президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, скандальний "земельний" закон остаточно затверджений: нові правила і обмеження для українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардепи ініціювали відставку міністра соцполітики Марини Лазебної.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що поліцейським можуть розширити повноваження: в яких випадках до людини пропонують застосовувати електрошокер.