Зі стелі київського півпулярного супермаркету тече вода прямо на торгові прилавки.

Споживачі часто висловлюють свою негативну думку з приводу роботи українських магазинів. Стан торгових залів, поведінка продавців і якість продукції: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу відвідувачі одного з магазинів великої мережі "Billa" в Києві виявили протікання стелі. У кадрі можна побачити, що вода капає на підлогу, заливаючи торгові ряди і голови покупців, а прибиральниця магазину спокійно продовжує прибирати зал спеціальною великою машиною для чистких підлог.

"Супермаркет Billa на В'ячеслава Чорновола трохи підтікає. Атмосфера освіжаюча",-написали в Telegram-каналі"чорний список"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувачі соцмережі почали активно обговорювати даний випадок і гадати, звідки ж взялася вода і з якої причини утворилася протікання.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцям показали, як "брешуть" прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана: "Жити буде"

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт".

Як повідомляв Знай.uа, українців прокатали в гнилій маршрутці з дірявою підлогою: пішки - за щастя

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"