У четверг, 29 липня, погода порадує українців ясним сонцем в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також – у Криму. Жителі інших регіонів України будуть страждати від гроз. Максимальна температура в країні складе до +35 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +28 до +30 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +16 до +18 градусів.

У центральних областях температура вдень від +28 до +30 градусів, вночі – від +18 до +20 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +28 до +32 градусів, а вночі – до +20.

У східних регіонах – вдень від +32 до +35, вночі – від +19 до +22. На півдні температура повітря - від +28 до +30 градусів вдень, нічна – від +16 до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 29 липня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що періодичні дощі та грози прогнозують майже скрізь в Україні в четверг. Більше опадів випаде вдень і ввечері.

"До кінця тижня і на початку наступної спекотної погоди буде домінувати. Відчутні перепади температур прийдуть до нас у вівторок, 3 серпня", - написала Діденко.

Народний прогноз погоди на 29 липня в Україні

29 липня відзначається день священномученика Афіногена, єпископа Підахвійського. З цього дня холодають ночі, спека йде на спад. У колишні часи помітили, якщо Верес зацвів, значить Липень вже поступається місцем серпня. Також народ примітив, що на Афіногена пташки замислюються (замовкають).

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.