26 липня 2021 року, з ранку в одному з одеських трамваїв сталася бійка між двома людьми.

Примітно, що в громадському транспорті побилися літні чоловіки. А сам момент потрапив на відео з криками і обуреннями інших українців на тлі. Можна помітити, що до самого кінця ніхто не хотів розборонювати людей у віці.

Бійка дідусів у трамваї, скріншот: Youtube
Бійка дідусів у трамваї, скріншот: Youtube

"Вийдіть і бийтеся", - заявляє одна з бабусь.

Стався бій у 7 трамваї, за місце для пасажирів. Хоча, як зазначив автор відео, обидва чоловіки не мають будь-які проблеми зі здоров'ям в цьому напрямку. Спочатку видно, що бійку за допомогою удару ініціював чоловік у зеленій футболці. Він наніс замах сумкою, і згодом звинувачував сидячого чоловіка встати, і давати здачу у відповідь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бійка дідусів у трамваї, скріншот: Youtube
Бійка дідусів у трамваї, скріншот: Youtube

Але одесит, який спочатку стояв, схопив опонента за вухо і знову посадив його. Сам момент триває 22 секунди. Інші пасажири сперечаються, обурюються, проте нічого не вирішують з цим конфліктом. Лише один хлопець в самому кінці стає між ними, і, ймовірно, закінчує бійку.

Нагадаємо, чоловік зірки "Кріпосної" Денисенко в неадекватному стані влаштував бійку посеред ночі: "У нього складний період"

Як повідомляв "Знай.ua", 40 тисяч українців забули про коронавірус заради концерту Макса Коржа: бійки, крики і розбиті голови

Знай.ua писав, одеські "жриці кохання" влаштували бійку через турка: "Конкуренція вийшла на пікову стадію"