В Україні уряд ухвалить постанову про виділення грошей дітям із малозабезпечених родин.

Про це під час брифінгу сказав прессекретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров.

Так, стало відомо, що дітям із багатодітних малозабезпечених родин до 1 вересня виділять по 2 тисячі гривень. В Уряді зазначили, що ці гроші знадобляться дітям на підготовку до навчання.

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

"Зараз готує постанову до 1 вересня про виділення допомоги малозабезпеченим багатодітним родинам. Зрозуміло, що таким сім'ям найскладніше готувати дітей до 1 вересня. І щоб полегшити їм підготовку до навчання, уряд готовий виділити їм допомогу - по 2 тисячі гривень на дитину. Постанова зараз проходить останнє узгодження та приготування", - сказав Сергій Никифоров.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Никифоров зазначив, що у міністерствах підрахували, отримувачів такої допомоги, саме дітей, а не родин, є до 150 тисяч. А тому для цього передбачили близько 300 мільйонів гривень.

Нагадаємо, українським вчителям подарують 60 тисяч ноутбуків: у МОН розкрили деталі

Також Знай.uа писав батькам пояснили, чи можна змушувати дітей мити підлогу і копати клумби у школі

Як раніше повідомляв Знай.uа чи переводити дитину на індивідуальне навчання, і як це зробити: поради експерта