Колишній прес-секретар президента Юлія Мендель не так давно дала відверте інтерв'ю, яке було приурочене виходу її першої книги, в якій вона розповіла всю правду про свою роботу. А в інтерв'ю вона розповіла про дискримінацію за статевою ознакою.

Нове інтерв'ю опубліковано на YouTube- каналі Раміни Есхакзай "ходять чутки", і також дівчина поділилася шматочком з нього на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона ділиться різними робочими моментами, а також простими фото і роликами з життя.

Цього разу був опублікований шматок з інтерв'ю з Юлією Мендель, де вони обговорили дискримінацію в Україні за статевою ознакою. Тема досить серйозна, і багатьом відгукнеться всередині.

Друзі дівчини з політичної сфери відзначають, що в дискредитації Юлії в ЗМІ був гендерний аспект, І та найпопулярніша ситуація "з вагітністю" це доводить.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"2 дезінформаційні потоки - 1 від опозиційних сил, іншої від країни-агресора, або тих людей, які підтримують цю політику. Так от, там де проросійські, вони били постійно по тому, що я негарно виглядаю, у мене немає смаку, стилю, аж до якихось зовсім некрасивих виразів. Ну, я думаю, що чоловіка складно так "обсмоктати" - поділилася Юлія Мендель своїм баченням ситуації.

Нагадаємо, що Юлія Мендель не так давно випустила свою книгу, де розповіла про роботу з президентом, і про політиків в Україні.

Висловлювання там досить жорсткі, як зазначила інтерв'юер Раміна.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал Знай.иа Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с * кса"

Також Знай.иа писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"