Відома своїми скандальними і провокаційними висловлюваннями українська дитяча письменниця, а також захисниця всього українського Лариса Ніцой звернула увагу на присутність російських музикантів на фестивалі в Тернополі. Тут письменниця вирішила зробити попередження для всіх "слабких українців".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

"Будьте уважні. Тернопіль. Московські гурти на українському фестивалі "Файне місто". Думаєте, це що?

Це щупальці москви, які промацують і промацують українців, і пролазять у наш український простір через слабких українців, бо сильні українці дають відсіч, а слабаки не опираються. Московитські виконавці на наших фестивалях - це виконання московським міром путінської команди "фас" на український простір.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Це їхні плани НА НАС "українці з московитами адін народ". А як зробити нас "однім народом"? Для початку зробити постійну ЇХНЮ присутність в нашій країні і в наших головах. І фестиваль – прекрасний засіб просунути таку ЇХНЮ присутність в наші голови. Щоб ми звикали (ми ще й не встигли відвикнути), що вони постійно серед нас. Оні такіє харошенькіє, пєсенкі пают. Ані, как ми. І вже не помічаєш, як обурюєшся: "Шо ви з НИХ хатітє?", а далі більше - вже сумніваєшся, може й справді ми адін народ.

Звідси українські фестивалі з московитами в Києві, з московитами у Львові, з московитами в інших містах. Це ж пєвци. Што плахова.", - пише Лариса Ніцой.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, у Харкові продавщицю звільнили після образи мови: "Української тут не буде".

Як повідомляв Знай.uа, захисниця української мови Лариса Ніцой "дісталася" до місцевого телебачення: "У змові проти закону".

Знай.uа писав, Лариса Ніцой "домоглася" вірша від російськомовного українською: присвятив захисниці солов'їній.