З'явилися нові відомості щодо місцезнаходження першого Президента України Леоніда Кравчука, а також новини про його стан здоров'я. Виявилося, що радник Леоніда Макаровича Окасана Сибірцева не коментувала його стан здоров'я для журналістів. Насправді це була "усна відповідь на запит інтерв'ю".

Про це стало відомо завдяки нещодавній відповіді Оксани Сибірцевої для novyny.live.

Леонід Кравчук, скріншот: Youtube
Леонід Кравчук, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що в понеділок, 26 липня, з'явилася інформація про те, що Леонід Кравчук вже майже місяць перебуває на апараті ШВЛ в реанімації після перенесеної операції на серці. Низка українських ЗМІ при цьому посилалася на радницю Кравчука - Оксану Сибірцеву.

"Я не володію точною інформацією, і нею ніхто не володіє. Я не давала жодних цитат. У мене немає жодних повноважень давати будь-які коментарі. І лікарі теж нічого не коментують. Це ваші колеги все написали зі свого власного бажання, ніхто не давав нікому жодних коментарів", - зазначила Сибірцева.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що ще 28 червня Леонід Кравчук переніс операцію на серці. Операцію Кравчуку зробили в Києві. Зараз він знаходиться в лікарні, відновлюється після операції. За інформацією джерела, перший президент України почувається добре, оскільки операція пройшла за планом без будь-яких побічних проблем.

Раніше повідомляли, Леонід Кравчук у реанімації підключений до ШВЛ - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа, Леонід Кравчук переніс серйозну операцію на серці: що відомо про стан експрезидента.

Знай.uа писав, Зеленський вніс у Раду невідкладний законопроект: "Поставити крапку...".