Чергова літня злива перетворила вулиці Луцька на бурхливі ріки. Однак не всі містяни засмутилися через потоп, передають у місцевій Instagram-спільноті 4lutsk.

Дощові потоки затопили центр міста, особливо дісталося від зливи дорозі під мостом на Дубнівській. Місцеві мешканці зазначають, що на тому місці автомобілі завжди «плавають» у дощ.

«Доброго ранку, затоплений Луцьк!», - написали автори допису, які опублікували відеоролик із затопленими вулицями.

Однак одна деталь у відео неабияк спантеличила містян – на опублікованих кадрах невідома жінка вичерпує воду, яка біжить донизу проїжджою частиною дороги, кружечкою у пластикове відро. Для чого і чому вона це робить, зовсім не зрозуміло.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Сім’я – це головне», «В мене питання - навіщо та жінка в відро кружкою набирає воду?», «Цілеспрямована жінка», - дивуються мешканці Луцька.

«То ж і дощу ще не було… На Арцеулова лише трошки покапало...», - зазначають у коментарях інші підписники сторінки.

Нагадаємо, раніше Політика управління відходами в Києві загрожує екологічною катастрофою. Понад 13 мільйонів тонн отруйних відходів накопичилося навколо Києва на сміттєвих полігонах, що давно перевантажені і не відповідають нормам безпеки.

Як повідомляє портал Знай.uа Україна потопає у смітті, за " чистоту "доведеться заплатити:"у нас немає вибору".Політичний діяч Єгор Фірсов опублікував новий пост, де розповів про важливість сміттєпереробних заводів в Україні.

Також Знай.uа писав, що Українці вимагають побудувати завод з переробки сміття, Екологія під загрозою