Скарбничка української збірної на Олімпіаді-2020 в Токіо поповнилася ще однією нагородою. Цього разу її здобули наші стрілки – вони отримали бронзу у змаганнях змішаних команд у стрільбі з пневматичного пістолета.

Спортсменів із успіхом вже привітав президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Instagram.

«Ще одна перемога наших олімпійців! Український тандем Олена Костевич/Олег Омельчук здобув бронзову медаль у змаганнях змішаних команд у стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 м. Щиро вітаю! Ми пишаємося вами!», - зазначив він.

Самі спортсмени також прокоментували свою перемогу на сторінці Національного олімпійського комітету України.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами Олени Костевич, для них із Олегом Омельчуком ця нагорода стала на вагу «золота».

«Ми довго та наполегливо йшли до цієї нагороди. І сьогодні все ж був нелегкий день – удача змінювала невдачу і навпаки. Олег - великий молодець і ця нагорода для нас дуже цінна. Як золото», - зазначила вона.

Дівчина також поділилася олімпійським забобоном про те, що той, хто несе прапор своєї країни під час відкриття Ігор, ніколи не здобуде нагороду.

«Говорили, що прапороносець не може здобути медаль. Я ніколи не вірила в це. Мала за велику честь нести прапор своєї держави й щаслива, що нам вдалося вибороти цю нагороду для країни», - зізнається призерка.

Раніше ми писали про те, що найемоційніша шаблістка України Ольга Харлан розповіла про програш на Олімпіаді в Токіо: "Розчарувала саму себе"

Нагадаємо, що Дарина Білодід назвала всіх причетних до її "бронзи" на Олімпіаді в Токіо: "Було важче, ніж мені"

Як повідомляв Знай.uа, першу в історії Олімпійських ігор золоту медаль зі скейтбордингу завоював японець - "У спорті з 7 років"

Також портал Знай.uа писав, вже друга медаль: шпажист ігор Рейзлін приніс Україні другу "бронзу" на Олімпіаді-2020 в Токіо