У вівторок, 27 липня, погода атакує спекою практично всі області України, максимальна температура повітря складе +33. Короткочасні дощі з грозами можливі в західних регіонах, а також Вінницькій та Житомирській областях.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +28 до +30 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +16 до +19 градусів.

У центральних областях температура вдень від +29 до +31 градусів, вночі – від +17 до +19 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +28 до +32 градусів, а вночі – до +19.

У східних регіонах – вдень від +30 до +34, вночі – від +18 до +21. На півдні температура повітря - від +29 до +31 градусів вдень, нічна – від +16 до +18 градусів.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Погода на 27 липня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що у вівторок Максимальна температура повітря складе +28 +33 градуси. Сильних кусючих +37 +39 не видно, проте +30 +33 також будуть пекти людей, траву і дерева.

У Києві в цей день передбачається близько +30 градусів. Дощ малоймовірний.

Народний прогноз погоди на 27 липня в Україні

27 липня вшановується пам'ять преподобного Стефана Махрищського, Чудотворця. З цього дня починається спад літа, який триватиме до 26 серпня. В цей час листя на деревах починають набувати осінню забарвлення. У колишні часи помітили, якщо день 27 липня жаркий, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.иа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.