Українців закликали по-новому сплачувати за доставку газу. Це стосується споживачів, які, отримують паперові рахунки. Відповідна інформація з'явилася на facebook-сторінці компанії "Газмережі".

Газовики нагадали, що побутові споживачі мають можливість отримувати електронні платіжки за доставку газу, які є більш зручними, ніж паперові.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

У такий спосіб можна швидше оплачувати послуги, не стоячи в чергах і не чекаючи листоноші з платіжкою. До того ж електронний рахунок можна зберегти в смартфоні та позбутися зайвої паперової тяганини.

"Електронні рахунки завжди доступні на вашому комп’ютері та смартфоні, їх можна легко завантажити. Сучасний сервіс працює для вашої зручності. Тож не гайте часу – оплачуйте рахунки всього за декілька простих кліків", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Як завантажити електронний рахунок:

  • увійти до особистого кабінету на сайті "Газмережі";
  • вибрати розділ "Історія розрахунків";
  • натиснути кнопку "Отримати рахунок".

Варто зазначити, що перехід на електронні платіжки не є обов'язковим. Споживачі, за бажання, можуть продовжити й надалі отримувати паперові платіжки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українці зможуть заощадити на платіжках за газ: "Нафтогаз" розповів про нововведення.

Також наш портал інформував, покарання за відмову від перевірки лічильників: українців попередили про дорогі наслідки.

Крім того, ми писали, як уникнути помилок у платіжках: "Нафтогаз" просить споживачів передавати свідчення по-новому.