Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що продукт, який "усьому голова" - хліб, встиг до середини вересня трохи подорожчати.

Зокрема, йдеться саме про чорний хліб, білий хліб, а також про батони різних виробників.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, фото: Знай.ua
Ціни на хліб, фото: Знай.ua

Вартість чорного хліба

Один із найпопулярніших видів хліба в Україні, який купують до сала та борщу – чорні. Так, хліб житній "Riga Бородиновський" 300 гр продається в Auchan по 38,90 грн., у Metro – 38,90 грн., у Megamarket по 40,90 грн. Середня ціна на рівні – 39,57 грн.

Популярні новини зараз
"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Ціни на житній хліб, скріншот: Minfin
Ціни на житній хліб, скріншот: Minfin

Вартість пшеничного хліба

А ось на кілька гривень встиг за місяць подорожчати пшеничний хліб. Так, хліб пшеничний нарізка 650 гр торгується у Novus по 34,99 грн., у Megamarket – 33,90 грн. Середня ціна – 34,45 грн. Пшеничний хліб "Цар Хліб" (нарізка) 600 гр продається в Metro по 33,81 грн.

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

Вартість батонів

Батон також встиг подорожчати, якщо порівнювати цінники з тим самим періодом серпня. Так, батон "Румянець" (нарізка) 450 гр продається у мережі Novus по 27,99 грн.

Ціни на батон, скріншот: Minfin
Ціни на батон, скріншот: Minfin

Нагадаємо, чи можна визначити рівень інтелекту за звичками за столом.

Раніше повідомлялося, популярні сорти кави стрімко дорожчають: у чому причина.

Також, без грошей залишаться всі: українців попередили про покупки – заплатіть за кросівки 10 тисяч замість 900 грн.