"Нафтогаз" може зменшити тариф для побутових споживачів, які виконають кілька простих умов. Що потрібно зробити, щоб платити за газ менше, говориться на офіційному сайті компанії.

Українці, які є клієнтами "Нафтогазу", можуть зменшити свої платіжки, отримавши знижку. Для цього достатньо виконати дві умови: провадити оплату не пізніше 15 числа і платити через онлайн-сервіси газопостачальної компанії.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Щомісячну оплату за газ потрібно зробити не пізніше 15-го числа. За умови своєчасної оплати онлайн ― в особистому кабінеті на my.gas.ua або у чат-боті GASUA ― кожен клієнт отримує знижку 1%", - пояснили у "Нафтогазі".

До 30 квітня 2025 року тариф для населення буде на рівні 7,96 гривні за кубометр, але споживачі, які виконуватимуть умови та отримають знижку, зможуть платити за зниженим тарифом – 7,88 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Зі знижкою в 1% клієнт сплачує за ціною 7,88 грн/куб. м із ПДВ", - уточнили в компанії.

Найбільш вигідною ця пропозиція буде тим, хто в зимовий період опалює житло газом. Чим більший рівень споживання, тим вища знижка у платіжці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці зможуть заощадити на платіжках за газ: "Нафтогаз" розповів про нововведення.

Також наш портал інформував, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як уникнути помилок у платіжках: "Нафтогаз" просить споживачів передавати свідчення по-новому.