Ощадбанк знову став об'єктом скарг своїх клієнтів через труднощі із закриттям карткових рахунків. Основні претензії стосуються незрозумілих правил щодо закриття кредитних карток і неповної або недостовірної інформації, яку надають працівники банку. Одним з основних проблемних моментів є вимога закривати картки виключно у відділенні, де вони були оформлені.

Клієнтка Ощадбанку розповіла про свій досвід спроби закрити картки, серед яких була як зарплатна, так і кредитна. За її словами, після того, як вона перестала користуватися картками через зміну місця роботи, банк повідомив про зміну умов договору. Зокрема, за користування кредитним лімітом почала нараховуватись комісія за обслуговування, що спонукало жінку закрити рахунки.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Під час дзвінка на "гарячу лінію" Ощадбанку її запевнили, що закрити рахунки можна у будь-якому відділенні банку, оскільки на них немає заборгованості. Проте, коли жінка звернулась до найближчого відділення і простояла у черзі близько двох годин, їй повідомили, що закрити кредитну картку можна лише у тому відділенні, де вона була видана. Працівники відділення також визнали, що інформація контакт-центру була неправдивою, і пояснили це "некомпетентністю" операторів гарячої лінії.

Крім проблем із закриттям рахунків, клієнтка також зауважила, що інформація на офіційному сайті банку не відповідає дійсності. Зокрема, на сайті зазначено, що відділення працює без перерви, хоча насправді у ньому була годинна перерва з 13 до 14 години.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Нагадаємо про суворі обмеження рахунків українців: Нацбанк пояснив ситуацію

Раніше ми розповідали, що Ощадбанк затримує розблокування арештованих рахунків переселенців: що відбувається

Також, ПриватБанк виплатить українцям від 500 до 25 000 гривень: хто отримає