Старі радянські іграшки, які можуть у когось ще валятися в коморі або на горищі, можуть оцінюватися в тисячі гривень. Про це свідчить інформація на спеціалізованому ресурсі violity.

Напрямків колекціонування дуже багато: хтось може полювати на рідкісні монети або марки, а комусь можуть подобатися різні ретро-штуки. Наприклад, колекціонерів цікавлять деякі радянські іграшки та платити за них вони готові тисячі гривень.

Старі іграшки. Фото: скрін youtube
Старі іграшки. Фото: скрін youtube

Так, на онлайн-аукціон виставили модель машини "Волга" ГАЗ-24, яка була виготовлена ​​ще за радянських часів. Іграшка збереглася у коробці, але має деякі дефекти, спричинені часом.

Модель машинки. Фото: violity
Модель машинки. Фото: violity

Популярні новини зараз
Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Сліди часу. Потертості, плями, подряпини, сколи, іржа, вм'ятинки та інше", - зазначив власник.

Втім, це не зупинило колекціонерів. У ході торгів було зроблено понад 20 ставок, а вартість машини піднялася до 2203 гривні.

Також за солідну суму можна продати модель машини УАЗ-469. Іграшка збереглася до наших днів у досить хорошому стані, і тепер колекціонери готові віддати за неї близько 1 тисячі гривень.

Модель машинки. Фото: violity
Модель машинки. Фото: violity

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що колекціонери полюють на радянські іграшки: на вашому горищі може зберігатися скарб.

Також наш портал інформував, у ваших гаманцях може причаїтися скарб: за якісь купюри колекціонери готові платити 80 000 гривень.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, як зрозуміти, скільки коштують ваші старі радянські книги: за які колекціонери віддадуть тисячі доларів.