Мобільний оператор "Київстар" закликав абонентів дещо обмежити використання послуг під час відключення електроенергії. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Щоб зберегти мережу під час відключень електроенергії, українців закликали дещо обмежити використання смартфона. Це не обов'язкова вимога, а скоріше рекомендації, яких за можливості варто дотримуватися.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Фахівці "Київстару" закликали дотримуватися трьох ключових правил:

  • не завантажувати об'ємні файли;
  • спілкуватися через месенджери та утриматися від відеодзвінків;
  • не дивитись відеоконтент через мобільний інтернет.

Вишка мобільного зв'язку, скріншот: YouTube
Вишка мобільного зв'язку, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

Водночас мобільний оператор запевнив, що робляться всі кроки, щоб мережа стала максимально енергонезалежною. Зокрема, понад 2 тисячі базових станцій були забезпечені генераторами. Ще 848 додаткових промислових генераторів уже прямують до України.

Також у компанії додали, що 126 тисяч акумуляторів підтримують базові станції до 4 години без зовнішнього живлення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell, Vodafone чи Київстар: найдешевші тарифи у мобільних операторів

Також наш портал інформував, українці активно трапляються на вудки фейкових мобільних операторів: у МВС "забили" на сполох.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, чому ваш смартфон постійно показує букву "Е": надійне рішення для покращення зв'язку.