Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на улюблений набір кофеманів.

Зокрема, українцям показали, скільки коштують каву, вершки та молоко на початку вересня.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Кава, фото з вільних джерел
Кава, фото з вільних джерел

Згідно з відкритою інформацією, вартість перерахованих вище продуктів у порівнянні з минулим місяцем дещо змінилася. Причому як у бік зниження, і підвищення, проте воно незначне.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вартість кави

Кава Nescafe Gold зараз у середньому коштує 369,50 грн за упаковку 210 р. При цьому ціни в різних магазинах суттєво відрізняються: від 340,70 грн в Aшан до 398,30 грн у MeгаMarket.

Ціни на каву, скріншот: Minfin
Ціни на каву, скріншот: Minfin

Вартість молока

Що стосується молока, ціни варіюються в залежності від жирності та бренду. "Простоквашино" 1% жирності (900 мл) можна придбати за середньою ціною 42,54 грн, що трохи нижче серпневого показника 43,20 грн.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Молоко "Яготинське" 2,6% жирності (900 мл) у середньому коштує 43,89 грн, показуючи невелике зниження порівняно із серпневою ціною 44,60 грн. Однак вартість цього продукту сильно відрізняється в різних магазинах: від 35,26 грн у Meтро до 52,00 грн у MegaMarket.

Ціни на молочку, фото: Знай.ua
Ціни на молочку, фото: Знай.ua

Вартість вершків

Вершки "Простоквашино" 10% жирності обсягом 200 мл зараз продаються в середньому за ціною 27,15 грн. Вартість коштує від 26,99 грн (Новус) до 27,46 грн (Метро).

Ціни на вершки, скріншот: Minfin
Ціни на вершки, скріншот: Minfin

Нагадаємо, огірки та помідори: актуальні ціни на овочі та прогнози.

Раніше повідомлялося, перекусити в обід можна недорого: супермаркети радують цінами на сир та ковбасу.

Також, 462 грн за смачну "добавку": супермаркети різко змінили ціни на ковбасу, хліб та твердий сир.