"Нафтогаз" приєднався до державної програми "Національний кешбек". Тепер українці матимуть змогу заощадити на платіжках за газ, оплачуючи послуги повернутими за купівлю товарів коштами. Про це йдеться на facebook-сторінці компанії.

У рамках програми "Національний кешбек" українці можуть отримувати назад 10% від суми витраченої на покупки українських товарів. За місяць можна отримати до 3000 гривень компенсації.

Рахунки за газ. Фото: скрін youtube
Рахунки за газ. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" поінформували споживачів, що тепер вони можуть сплачувати за спожитий газ накопиченим кешбеком.

"Зареєструйтесь у програмі та використовуйте отриманий кешбек для сплати комунальних послуг. Це не тільки зекономить ваші кошти, але й підтримає українських виробників", - йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Популярні новини зараз
Мальдіви, омари, просєко, ювелірка за 300 тис. євро: оприлюднено відео, як депутати з фракції мера Дніпра відгуляли на лакшері курорті ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Споживач газу. Фото: скрін youtube
Споживач газу. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що доставку "блакитного палива" українцям також дозволили оплачувати за допомогою "Національного кешбеку". Раніше відповідний анонс зробили спеціалісти компанії "Газмережі".

Втім, окрім газу, накопичені на спеціальному рахунку кошти можна використовувати для розрахунку за іншу "комуналку", а також на купівлю українських товарів та різних послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців попередили про неминучість нових тарифів: коли подорожчає газ.

Також наш портал інформував, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби.

Крім того, ми писали, як уникнути помилок у платіжках: "Нафтогаз" просить споживачів передавати свідчення по-новому.