ПриватБанк залишив пенсіонерку без доступу до грошей на пенсійному рахунку. Про це свідчить скарга, опублікована клієнткою на порталі "Мінфін".

Фінустанова без попередніх попереджень та пояснень заблокувала пенсійний рахунок українки, яка знаходиться на тимчасово окупованій території.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Я перебуваю на тимчасово окупованій території України. Мій рахунок у ПриватБанку заблоковано разом із моїми пенсійними грошима", - пояснила пенсіонерка.

За словами жінки, ПриватБанк вимагав з'явитися до відділення для актуалізації даних. Без цього доступу до пенсії не повернути. Проте банк не врахував, що зробити це клієнтка не може.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Банк вимагає актуалізувати дані та написати заяву у відділенні. У мене немає можливості виїхати на підконтрольну територію України, щоб написати заяву про переказ грошей з неіснуючого рахунка в відділенні банку. Як повернути мої пенсійні гроші?", - скаржиться українка.

Фахівці "ПриватБанку" відреагували на скаргу та запевнили клієнтку, що вирішенням проблеми вже займаються відповідні фахівці.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк встановлює обмеження на "Універсальні" картки: клієнти б'ють на сполох.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" попередив про підвищення тарифів та комісій: які популярні послуги відчутно подорожчають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.