Ощадбанк активно працює над тим, щоб спростити життя своїм клієнтам, надаючи можливість керувати фінансами просто і зручно. Віднедавна банк отримує багато дзвінків до свого контакт-центру з проханням змінити існуючі ліміти на картках. Але чи знаєте ви, що зробити це можна самостійно через мобільний додаток «Мобільний Ощад»? Розповідаємо, як це зробити швидко і легко.

Ліміти на картках – це не просто обмеження, а спосіб контролювати витрати та убезпечувати ваші кошти. Залежно від ваших фінансових потреб або подорожей, змінення лімітів може бути необхідним. Наприклад, збільшення ліміту може бути потрібне для великих покупок, а зменшення – для додаткового захисту від шахрайства. Тепер кожен користувач Ощадбанку може керувати цими параметрами самостійно.

Мобільний додаток, скріншот: YouTube
Мобільний додаток, скріншот: YouTube

Для тих, хто ще не скористався цією можливістю, ось покрокова інструкція:

  1. Відкрийте додаток «Мобільний Ощад» на вашому смартфоні.

    Популярні новини зараз
    Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
    Показати ще
  2. У меню «Продукти» оберіть карту, для якої бажаєте змінити ліміт.

  3. Перейдіть у розділ «Налаштування».

  4. Натисніть на пункт «Ліміти на день».

  5. Виберіть обмеження, яке необхідно змінити чи зняти.

  6. Встановіть новий ліміт та натисніть кнопку «Зберегти».

  7. Підтвердьте операцію зручним для вас способом – це може бути пароль, відбиток пальця або інша форма підтвердження.

Якщо ви звикли до класичних методів або вам просто зручніше дзвонити, банк також надає можливість змінити ліміти через контакт-центр. Зателефонуйте на гарячу лінію і просто скажіть голосовому помічнику Софії, що хочете змінити ліміт на картці. Вона швидко направить вас на потрібні дії.

Нагадаємо, не потрібний ні банкомат, ні кошик для покупок: ПриватБанк разом з Varus запустили нову зручну послугу

Раніше ми розповідали, що банк “Альянс”, ймовірно, на межі краху: ЗМІ розповіли, як НБУ штучно тримає фінустанову на плаву

Також, українці звинувачують "Ощадбанк" у шахрайстві: списує гроші та "малює" неіснуючі борги