Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на найпопулярніші продукти харчування.

Зокрема, йдеться саме про базові продукти - пшеничний хліб, цукор і гречану крупу.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Зміна цін на продукти харчування – це стала тема для обговорення серед українців. Кожен новий сезон приносить свої цінові вагання на полицях магазинів. Покажемо, як змінилася на початку вересня вартість ключових продуктів в Україні.

Популярні новини зараз
Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку Якщо хочете жити – відмовтеся: три категорії продуктів, що підвищують ризик онкології Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

Вартість гречки

Зокрема, порівняно з минулим місяцем, ціни на гречку зросли на кілька копійок, до 28,57 грн/кг. При цьому найдорожче вона продається у МегаМаркеті – 34,30 грн/кг. Дешевше за неї можна придбати в Ашан – 24,90 грн/кг.

Ціни на гречку, скріншот: Minfin
Ціни на гречку, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Вартість цукру майже не змінилася – 36,52 грн./кг. Якщо в Новус він продається по 34,89 грн/кг, то МегаМаркету доведеться віддати 41,40 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Вартість пшеничного хліба

Цінник на пшеничний хліб нарізка залишився на колишньому рівні – 34,45 грн. за 650 грам. А Цар хліб нарізка подорожчав із 30.41 грн до 33,81 грн за 600 грам.

Ціни на хліб, скріншот: Minfin
Ціни на хліб, скріншот: Minfin

Нагадаємо, готуйтеся до збільшення витрат на їжу: продукти восени шокують цінами.

Раніше повідомлялося, огірки можна використовувати у догляді за шкірою та волоссям: унікальний овоч, що має дивовижні властивості.

Також, касири супермаркетів віддають вам недійсні банкноти: як ви повинні діяти в цьому випадку.