Постачальники газу показали тарифи, за якими українці платитимуть з 1 вересня. Відповідну інформацію опублікували на facebook-сторінці проєкту "ГазПравда".

Згідно з рішенням уряду, до 30 квітня 2025 року вартість газу для побутових споживачів гарантовано збережеться. Тобто до кінця опалювального сезону українці захищені від подорожчання.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

У вересні тарифи "Нафтогазу" варіюватимуться від 7,42 до 16,5 гривні за кубометр газу залежно від категорії споживачів. Для категорії "населення" нічого не зміниться.

"Залежно від категорії споживачів, вартість "блакитного палива" від Нафтогазу коливатиметься від 7 грн 42 коп до 16 грн 50 коп за кубометр. Для населення ж газ і надалі коштуватиме 7 грн 96 коп за куб", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Плату за світло нараховуватимуть по-новому Мобілізованим оголосили важливе нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Крім "Нафтогазу", в Україні продовжують функціонувати ще 12 постачальників блакитного палива.

Інші газопостачальні компанії також не змінили вартість газу у своїх річних пропозиціях. У вересні тарифи коливатимуться в межах 7,70-9,99 гривні за кубометр залежно від постачальника.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платити в 5 разів більше: тариф на газ для населення хочуть "вирівняти" з ринковою ціною.

Також наш портал інформував, подужати комуналку буде непросто: скільки доведеться платити за газ та світло до кінця 2024 року.

Крім того, ми писали, невідкладний перерахунок тарифів: комунальники ще глибше залізуть у кишені українців.