Популярний оператор мобільного зв'язку Lifecell приготував абонентам щедрий подарунок у вигляді річного запасу гігабайтів інтернету. Умови отримання розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Lifecell регулярно радує абонентів цікавими бонусами та послугами, які роблять зв'язок вигіднішим. Цього разу українцям випав шанс отримати одразу 12 пакетів мобільного інтернету, які нараховуватимуться щомісяця. Втім, на подарунок можуть розраховувати не всі.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Абонентам потрібно виконати умову – придбати акційний смартфон в офіційних магазинах lifecell чи в інтернет-магазині. Це може бути вигідно для тих, хто планує оновити гаджет.

У рамках акції мобільний оператор надає 240 гігабайтів інтернету. Кожні 30 днів абоненту нараховуються додаткові 20 ГБ і так 12 разів, тобто протягом року.

Популярні новини зараз
Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Скористатися шансом абоненти можуть до 30 вересня 2024 року, саме до цієї дати діятиме акція.

"Акція "240 ГБ" діє з 4 червня по 30 вересня 2024 року включно в магазинах, що працюють під ТМ "lifecell" та в інтернет-магазині", - уточнив мобільний оператор.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні пенсіонерам дозволили круто заощадити на зв'язку: що пропонують Lifecell, "Київстар" та Vodafone.

Також наш портал інформував, Vodafone безкоштовно подвоїть кількість хвилин та інтернету: абоненти не натішаться.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" готує оновлення тарифів з 1 вересня: зв'язок стане ще дорожчим.