Сім'ї військових з дітьми можуть отримати матеріальну допомогу для підготовки дітей до навчального року. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація у соцмережі facebook.

Сім'ї учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також члени сімей загиблих, померлих або зниклих безвісти захисників України можуть отримати допомогу на дитину. Розмір виплати – 2500 гривень.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Ця програма підтримки поширюється на дітей віком від 6 до 18 років, які навчаються до закладів загальної середньої освіти.

"Її надають на дітей віком від 6 до 18 років за умови навчання у закладах загальної середньої освіти та зареєстрованого місця проживання заявника та дитини (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської громади", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Цю допомогу також можуть отримати сім'ї ветеранів з числа ВПО, які на 24 лютого 2022 року були зареєстровані у населених пунктах Лисичанської громади.

Подати заяву на виплати можна до 1 листопада 2024 року. Проконсультуватися щодо отримання допомоги можна за номерами телефонів: +380505124264; +380507781308; +380997670666.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, одноразово по 5000 гривень, але якщо немає субсидії: кому допоможуть з оплатою комуналки.

Також наш портал інформував, продукти, одяг та засоби гігієни будуть видавати щотижня: українцям пропонують допомогу, але є нюанс.

Крім того, ми писали, допомогу в підготовці до опалювального сезону: дають тверде паливо, одяг та гроші.