Українські супермаркети оновили ціни на популярні м'ясні продукти – бекон, сало та буженину. Скільки доведеться заплатити, щоби влаштувати свято живота, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Заповнити холодильник м'ясними продуктами – задоволення, яке відчутно вдарить по гаманцю, оскільки ціни у цій категорії товарів стрімко зростають.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" у середньому подорожчав майже на 20 гривень – з 403,31 до 422,25 гривні за кілограм. Найнижчий цінник на продукт фіксується в мережі Megamarket – 386,70 гривні за кіло, а найвища ціна у Metro – 464,29 гривні за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ціни на сало

Середній цінник на домашнє сало утримується на стабільному рівні – 234 гривні за кілограм. Найдешевше продукт у мережі Megamarket – 189 гривень, а найвищий цінник у Novus – 279 гривень.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Ціни на буженину

Буженина "Ятрань" значно зменшилась у ціні. Середня вартість товару впала з 539,42 до 467,45 гривні за кілограм. В той самий час буженина "Ятрань", запечена з чорносливом, різко зросла в ціні. Середня вартість товару збільшилася з 567,47 до 625,32 гривні за кілограм.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, яблука на вагу золота, а виноград удвічі дешевший: супермаркети оновили цінники.

Також наш портал інформував, "золота" рибка тепер не тільки в казках: супермаркети різко підняли ціни на коропа, скумбрію та оселедець.

Крім того, ми писали, елементарні продукти – вже розкіш: вершкове масло, макарони та хліб стрімко дорожчають.