Державний "Ощадбанк" готує зміни, які торкнуться власників платіжних карток. До чого готуватись клієнтам, розповіли у пресслужбі фінустанови.

Власники платіжних карток "Ощадбанку" обслуговуватимуться за новими тарифами вже з 1 жовтня 2024 року.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток. Зміни зафіксовані постановою правління Ощадбанку від 16 квітня 2009 року №124", - повідомляє пресслужба.

Зокрема, будуть встановлені нові тарифи для корпоративних карток: послуга SMS-інформування коштуватиме 25 гривень на місяць, а розмір комісії за зняття коштів у банкоматах "Ощада" буде встановлений на рівні 0,9% (не менше 5 гривень).

Популярні новини зараз
З них – житло, з вас – комуналка: українцям безкоштовно роздадуть квартири, хто матиме дах над головою Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Зміни для інших карток:

  • картки для пенсій, зарплат та соціальних виплат – SMS-інформування буде коштувати 15 гривень щомісяця, повідомлення через Viber без змін;
  • дитячі картки - збільшено ліміт безкоштовного зняття готівки з 2000 до 3000 гривень на місяць;
  • особисті та кредитні картки: SMS-інформування дорожчає до 25 гривень на місяць, а за повідомлення через Viber доведеться платити 15 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, замість зарплати - дірка від бублика: "Ощадбанк" залишає українців без грошей і відмовляється розблокувати карти.

Також наш портал інформував, Ощадбанк може залишити без копійки: українці скаржаться, що банк блокує доступ до власних коштів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.