Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що на кінець серпня великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на товари з відділів "молочки".

Зокрема, йдеться саме про молоко, сметану та сир. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Молочка, фото: Знай.ua
Молочка, фото: Знай.ua

Молочка не лише корисна, а й є улюбленим продуктом для багатьох українців. Однак її вартість досить "кусається" і не кожному може бути по кишені.

Вартість молока

В частности, молоко Простонаще 1% подешевело с 43,40 грн до 39.96 грн за 900 мл. Яготинское 2,6% , напротив, подорожало с 41,23 грн до 46,31 грн за 900 мл.

Популярні новини зараз
Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість сметани

Сметана Президент 15% також трохи побільшала з 41,62 грн до 42,27 грн за 350 грам. Так, сметана виробника "Президент" 15% жирності в упаковці 350г продається у Metro по 42,54 грн., а ось у мережі супермаркетів Novus – 41,99 грн. Так, середня ціна – 42,27 грн.

Ціни на сметану, скріншот: Minfin
Ціни на сметану, скріншот: Minfin

Вартість сиру

Теж стосується і сиру. Покупцям доведеться віддати за нього 80,79 грн., замість 75,65 грн. за 300 грам.

Ціни на сир, скріншот: Minfin
Ціни на сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, масло, хліб та курячі яйця: актуальні ціни.

Раніше повідомлялося, щоб чай був солодкий, потрібно 41 грн: супермаркети оновили ціни на цукор, борошно та сіль.

Також, з такими цінами борщ не звариш: скільки доведеться віддати за цибулю, картоплю та буряки.