Пенсійний фонд проінформував пенсіонерів про важливе нововведення, яке покликане спростити життя одержувачам державних виплат. Подробиці розкрили на офіційному сайті відомства.

ПФУ відкрив новий зручний сервіс "Запис на прийом" для українських пенсіонерів З його допомогою люди похилого віку зможуть не стояти в чергах для вирішення своїх пенсійних питань.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Новий сервіс запрацював на вебпорталі електронних послуг і дозволяє вибрати зручний час і день для відвідування сервісного центру Пенсійного фонду. Літня людина зможе з'явитися у вибраний час та оперативно вирішити свої питання чи отримати консультацію. За потреби пенсіонер може заздалегідь скасувати запис на прийом.

Оформлення документів, фото: ПФУ
Оформлення документів, фото: ПФУ

Популярні новини зараз
Скільки доведеться платити за газ з 1 жовтня: тарифна сітка від постачальників Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше ТЦК забирають документи: як діяти
Показати ще

Для того, щоб скористатися новим сервісом, пенсіонеру необхідно авторизуватися на вебпорталі ПФУ, використовуючи зручний для себе спосіб - КЕП, Дія.Підпис або ID.GOV.UA.

"Онлайн-запис можна зробити в будь-якому місці, де є доступ до інтернету", - зазначили у ПФУ.

Додаток ПФУ. Фото: скрін youtube
Додаток ПФУ. Фото: скрін youtube

Алгоритм дій для запису на прийом досить простий, а ознайомитися з ним можна в покроковій інструкції Пенсійного фонду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ звернувся до пенсіонерів, які одержують виплати на картки: важливе попередження для кожного.

Також наш портал інформував, більше грошей на старість: українцям обіцяють гідні пенсії, але платити за це доведеться вже зараз.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, пенсіонери ризикують залишитися з порожніми кишенями: важливе попередження від Пенсійного фонду.