У зв'язку зі змінами, внесеними до Правил роздрібного ринку електричної енергії, деяким українцям можуть загрожувати штрафні санкції. Про це попередили на офіційній facebook-сторінці "Закарпаттяобленерго".

Побутові споживачі, які використовують електроенергію на непобутові потреби, зобов'язані припинити таке використання та терміново звернеться до оператора системи розподілу та постачальника для врегулювання договірних відносин.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Це стосується українців, які офіційно значаться як побутові споживачі, але насправді використовують електроенергію для підприємницької, господарської та незалежної професійної діяльності, надання платних послуг, зокрема майнінгу.

Лічильник електроенергії. Фото: скрін youtube
Лічильник електроенергії. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні Дочка Олі Фреймут в Америці показала, що вона далеко не янгол: на відміну від мами любить роздягатися Пенсіонерам підняли виплати: 431 гривня виглядає, як подачка "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Такому побутовому споживачу, в якого будуть виявлені вищезгадані порушення, здійснять перерахунок вартості за фактично спожиту електроенергію за відповідним комерційним тарифом за попередні 6 місяців", - попередили споживачів енергетики.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Світло є, але не розслабляйтесь": українців закликають перестрахуватися на випадок раптових блекаутів.

Також наш портал інформував, власникам квартир готують тарифний "сюрприз": житлово-комунальні послуги коштуватимуть дорожче.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, влітку з'явиться додаткова платіжка: за яку комунальну послугу братимуть додаткові гроші.