Колекціонерів можуть зацікавити не лише рідкісні українські монети, а й деякі банкноти. В окремих випадках купюри можуть оцінюватися набагато дорожче їхнього номіналу. Про це свідчить інформація на спеціалізованому ресурсі violity.

Українцям варто перебрати готівку у своїх гаманцях, адже деякі банкноти можуть виявитися "щасливими" і коштувати в рази, а то й сотні разів дорожче від номіналу.

Банкноти гривні, скріншот з відео
Банкноти гривні, скріншот з відео

Так, на спеціалізованому онлайн-аукціоні з'явився лот – дві купюри по 100 гривень. На перший погляд, звичайні гроші, але власник оцінив їх у 10 тисяч гривень.

Особливість цих банкнот – однаковий серійний номер та номінал. Це велика рідкість і деякі колекціонери можуть зацікавитись, якщо номер дійсно незвичайний.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Банкноти з однаковим номером. Фото: violity
Банкноти з однаковим номером. Фото: violity

"Лот унікальний тим, що купюри номіналом у 100 гривень мають однаковий щасливий серійний номер 8880888 і номінал", - зазначив продавець.

Чим незвичайніший і унікальніший серійний номер - тим більше шансів, що хтось захоче її свою колекцію. При цьому варто звертати увагу на всі номінали банкнот, адже навіть одна гривня може принести дуже непогані гроші.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, три українські монети, які можна продати за 72 тисячі гривень: як виглядають.

Також наш портал інформував, як зрозуміти, скільки коштують ваші старі радянські книги: за які колекціонери віддадуть тисячі доларів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у ваших гаманцях може причаїтися скарб: за які купюри колекціонери готові платити 80 000 гривень.