Опалювальний сезон 2024-2025 років стане для України найскладнішим з точки зору забезпечення енергією, ресурсами, теплом. Про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

Зима буде непростою, проте "Нафтогаз" активно готується, і українці можуть не хвилюватися, що залишаться без газу. Компанія збільшила видобуток палива та наступний опалювальний сезон Україна пройде виключно на своєму газі.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Олексій Чернишов також запевнив споживачів, що тарифи на блакитне паливо залишаються незмінними. Тобто, суми у зимових платіжках відповідатимуть торішнім, якщо не зміниться рівень споживання.

"Нафтогаз - національна компанія і ми діємо в національних інтересах, тому щодо цін - вони залишаються стабільними. Як і минулого року діє відповідний режим ПСО, також діє мораторій на підвищення цін, тому українці мають спокійно готуватися відповідально до наступного опалювального сезону", - заявив Олексій Чернишов.

Популярні новини зараз
Без нафти все розвалиться, включаючи літаки: експерт пророкує швидкий крах економіки росії Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Тариф на газ для побутових споживачів, що є клієнтами "Нафтогазу", становить 7,96 гривні за кубометр. Але в Україні діють інші постачальники блакитного палива, ціни у яких варіюються від 7,7 до 9,99 гривні за куб.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте гаманці: "Газмережі" анонсували споживачам нові витрати.

Також наш портал інформував, приготування їжі обійдеться як вечеря в ресторані: українців готують до збільшення тарифу на блакитне паливо.

Крім того, ми писали, українцям можуть зменшити платіж за доставку газу: кого торкнеться.