До холодів українцям необхідно виконати кілька важливих завдань, щоб опалювальний сезон пройшов без форс-мажорів. Про це розповіли на офіційній facebook-сторінці Житомирської філії "Газмережі".

Літо віддає останнє тепло і вже зовсім скоро в Україну прийде осінь, а разом із нею похолодання та новий опалювальний сезон. Щоб перезимувати без "сюрпризів", українцям радять виконати низку підготовчих робіт.

Газові прилади. Фото: скрін youtube
Газові прилади. Фото: скрін youtube

Так, "Газмережі" закликали споживачів встигнути до настання холодів:

  • провести технічне обслуговування газорозподільних мереж свого будинку, щоб уникнути аварій та небезпечних ситуацій;
  • перевірити стан газового обладнання, щоб забезпечити його надійність роботи та продовжити термін експлуатації;
  • подбати про справність димових вентиляційних каналів, щоб уникнути проникнення чадного газу до житлового приміщення.

Газовий котел, скріншот: YouTube
Газовий котел, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Довелося покохати тещу: українець одружився на мамі жінки, аби втекти закордон ТЦК забирають документи: як діяти В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Газовики закликали не затягувати з проведенням процедур, адже вони є дуже важливими для спокійного проходження опалювального сезону. При цьому повторювати їх необхідно перед кожною зимою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приготуйте пакет документів: "Газмережі" нагадали українцям про обов'язкову процедуру.

Також наш портал інформував, замінити лічильник чи залишитися без газу: українців поставили перед фактом.

Крім того, ми писали, перевіряли лічильники – накрутили з десяток кубів: українці зіштовхнулися із шахраями, як убезпечити себе.