Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на сіль, борошно та солодкий продукт – цукор.

Ціни на базові продукти у супермаркетах постійно піддаються змінам. Найчастіше їхня вартість підвищується, проте є коливання і в бік зниження.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Бакалія, скріншот: YouTube
Бакалія, скріншот: YouTube

Вартість цукру

Згідно з відкритою інформацією, станом на кінець серпня середня вартість цукру порівняно з минулим місяцем зросла з 35,50 грн/кг до 36,52 грн/кг. Зверніть увагу, що на полицях різних супермаркетів ціна відрізняється. Якщо в Ашані він продається по 34,90 грн/кг, то в МегаМаркет доведеться віддати 41,40 грн/кг.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Вартість борошна

Торкнулося подорожчання та пшеничного борошна з 25,01 грн/кг до 26,72 грн/кг. За два кілограми такого ж борошна доведеться віддати 49,70 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Вартість солі

А ось цінник на морську харчову сіль залишився на рівні минулого місяця – 35,74 грн/кг. Найдешевше вона продається в Ашані – 33,88 грн/кг, дорожче – МегаМаркет по 37,60 грн/кг.

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Нагадаємо, стратегічний овоч стрімко дешевшає: чи зараз вигідно робити запаси.

Раніше повідомлялося, овочева криза на горизонті: ціни на їжу восени продовжать невпинно зростати.

Також, продавці переписали ціни на огірки, помідори та перець: що подешевшало.