"Київстар" регулярно радує абонентів різними бонусами та акціями, даючи можливість отримати приємні подарунки або платити за зв'язок менше. Цього разу оператор представив шанс отримати безліміт лише за 1 гривню.

Скористатися можливістю абоненти зможуть лише до 31 серпня 2024 року. Як це зробити, розповіли на офіційній facebook-сторінці компанії.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Київстар" практично дарує безлімітний інтернет своїм абонентам у рамках акції "Щасливий день". Акцію можна активувати раз на 7 днів, заплативши лише 1 гривню. Безлімітний доступ до Інтернету надається на 1 день.

Як підключити безліміт?

Безлімітний інтернет в рамках цієї акції можна підключити в кілька кліків, використовуючи мобільний додаток "Мій Київстар". Важливо, щоб на рахунку був позитивний баланс, адже вартість становить 1 гривню.

Популярні новини зараз
Українців залишать в злиднях: готують жорсткі перевірки усім 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить Знайдуть всіх: як вручатимуть повістки українцям без прописки Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Після подання заявки надійде повідомлення про успішне підключення.

Які ще бонуси можна отримати

"Київстар" також запустив гру для абонентів передплаченого зв'язку – "Оце від серця". Виконуючи завдання протягом місяця, можна отримати різні подарунки - від безкоштовних гігабайтів до знижок на оплату зв'язку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone безкоштовно подвоїть кількість хвилин та інтернету: абоненти не натішаться.

Також наш портал інформував, мобільний зв'язок та інтернет зникають разом зі світлом: що роблять Київстар, Vodafone та lifecell під час блекаутів.

Крім того, ми писали, Lifecell, Vodafone чи Київстар: найдешевші тарифи у мобільних операторів.