Клієнтка ПриватБанку не змогла здійснити оплату за комунальні послуги через мобільний банкінг - її картку миттєво заблокували. Про це вона розповіла у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

ПриватБанк розцінив платіж за комуналку як ризикований та заблокував картку клієнтки.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Через додаток оплачувала комунальні платежі, зокрема за користування водою, і банк вирішив заблокувати, через безпеку. Яка безпека??? Ви хвилюєтесь що я за воду плачу?", - скаржиться українка.

Клієнтка звернулася до служби підтримки, але за її словами, ніхто не зміг їй чітко пояснити причину блокування. Водночас їй порадили звернутися до відділення та оновити свої дані.

Популярні новини зараз
Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема Конфіскація майна ухилянтів: що буде з власністю, оформлену на дружину Чоловік захворів на рак через інтим, але ні про що не шкодує: "Я надто багато веселився" 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

У ПриватБанку підтвердили, що фактично будь-яку операцію можуть розцінити як ризиковану, зокрема, платіж за комунальні послуги. У такому разі служба безпеки банку проводить перевірку транзакції.

"Будь-яка операція, який проводиться з карткою ПриватБанку, може проходити додаткову перевірку в службі безпеки. Служба безпеки приймає рішення, надавати дозвіл на проведення або ні", - йдеться у відповіді на скаргу.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк оновив тарифи на грошові перекази: скільки заплатимо.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.