Фахівці YASNO розповіли про важливий нюанс, який обов'язково слід враховувати під час оплати рахунків за електроенергію. Відповідна інформація опублікована на facebook-сторінці компанії.

Щоб не прострочити платіж за електроенергію, слід враховувати, що оплата, яка внесена у відділенні банку або через платіжні системи, зараховується протягом 3-5 робочих днів.

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube
Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

"Важливо пам’ятати про такі моменти, якщо ви поспішаєте з оплатою або, наприклад, отримали смс про заборгованість", - зазначили у YASNO.

Також є ризик отримати платіжку з "неврахованою оплатою". Повторно платити не потрібно, варто почекати, можливо кошти не встигли дійти.

Популярні новини зараз
Чоловік захворів на рак через інтим, але ні про що не шкодує: "Я надто багато веселився" В Україні зростуть ціни на інтернет: чого очікувати українцям і які цьому причини Кримінальний авторитет Долотенко побив ветерана на лікуванні і змусив вибачатися на камеру: "Ти, с*ка, мене опозорив" 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

"Буває, що ви оплатили рахунок, а наступного дня вам приходить сповіщення із сумою за спожиту електроенергію. Що робити в такому разі? Не хвилюватись. Це особливість фінансових установ. Можливо, ваші кошти просто ще не дійшли", - попередили споживачів.

"Yasno", скріншот: YouTube
"Yasno", скріншот: YouTube

Українцям нагадали, що при оплаті через особистий кабінет YASNO або мобільний додаток, баланс оновлюється одразу, проте на зарахування коштів також потрібно від 3 до 5 робочих днів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, графіки відключення світла повністю скасують для однієї категорії споживачів: кому пощастить.

Також наш портал інформував, вас обманює не обленерго, а лічильник: звідки можуть братися зайві кіловати.

Крім того, ми писали, українцям безкоштовно замінять електролічильники та дадуть шанс заощадити на платіжках.