Осіннє оновлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення відбудеться у місті Виноградів Закарпатської області. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці міської ради.

Споживачам повідомили, що тарифи на воду і каналізацію, що діють, вирішили перерахувати й довести до економічно обґрунтованого рівня. Причина – зміна вартості складових тарифу.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

"Вартість тарифів змінили, у зв’язку зі зміною вартості складових тарифу на комунальні послуги з централізованого водопостачання та водовідведення та з метою приведення тарифів у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво", - зазначено у рішенні міськради.

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Відповідно до рішення міськради, нові тарифи почнуть діяти вже з 1 вересня 2024 року.

За холодну воду місцевим мешканцям доведеться платити по 28 гривень за кубометр, а централізоване водовідведення коштуватиме 29,80 гривні за кубометр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невідкладний перерахунок тарифів: комунальники ще глибше залізуть у кишені українців.

Також наш портал інформував, подужати комуналку буде непросто: скільки доведеться платити за газ та світло до кінця 2024 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що матеріальна допомога на опалювальний сезон: хто може отримати 10 800 грн на оплату комунальних.