Оператор мобільного зв'язку Lifecell зменшить тарифи на послуги зв'язку для абонентів, які перенесуть свій номер від інших операторів. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

У компанії закликали українців переносити свої номери від інших мобільних операторів до мережі Lifecell. Як заохочення обіцяють значні знижки на послуги зв'язку - до 45%, а також збереження номера та коду.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

"Вигода до 45% означає, що в деяких тарифних планах ТОВ "Лайфселл" при перенесенні номера діє спеціальна ціна на пакет послуг за тарифом, яка є до 45% нижчою від стандартної ціни", - говориться в повідомленні.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману
Показати ще

Водночас абонентів попередили, що знижка буде надана тимчасово – до внесення змін до тарифного плану чи закриття тарифу.

"Спеціальні ціни є умовами тарифних планів та діють протягом дії тарифу або до зміни його умов", - попередив мобільний оператор.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що трохи більше гривні на день: у Lifecell розповіли, як спілкуватися за мінімальну плату.

Також наш портал інформував, що Vodafone підвищує тарифи за послуги, які не надавалися через відключення світла - що думають українці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні пенсіонерам дозволили круто заощадити на зв'язку: що пропонують Lifecell, "Київстар" та Vodafone.