Ощадбанк нещодавно повідомив, що у випадках, коли банкомати не видають гроші, клієнтам слід спочатку звернутися до правоохоронних органів. Банк поверне кошти тільки після того, як буде проведено розслідування. Такі інциденти стають все більш поширеними.

Ось один з випадків: жінка, яка була клієнткою ПриватБанку, спробувала зняти гроші через банкомат Ощадбанку. Хоча кошти були списані з її рахунку, банкомат не видав готівку.

Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел
Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел

Жінка подала заявку на повернення грошей в день проведення операції, але з того часу не отримала жодної реакції від банку. Термін обробки заявок вже минув, і вона отримала відповідь, що потрібно ще чекати. Зараз вона сумнівається, чи варто вважати це шахрайством і звертатися до поліції.

Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube
Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Ще один користувач зазначив, що завжди знімає готівку тільки з банкоматів ПриватБанку через проблеми з банкоматами Ощадбанку. Вказано, що банкомати Ощадбанку часто працюють некоректно, зависають або не видають гроші, а також що розгляд заяв на повернення коштів займає більше часу.

Також наш портал інформував, український бізнес може застрахуватися від втрат через ракетні атаки: детальна інструкція

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що вимагає не тільки ТЦК: де треба оновити персональні дані

Вам буде цікаво дізнатися все, що потрібно знати про "Картку киянина": сервіси, пільги та як її отримати