Комунальний концерн "Центр комунального сервісу" нагадав киянам важливі правила сплати рахунків за отримані послуги. Про це йдеться на офіційному сайті КМДА.

Киянам повідомили, що на платформі ЦКС в особистому кабінеті оновили електронні рахунки за сплати житлово-комунальних послуг. Споживачі можуть заощадити та не сплачувати комісію за умови використання картки киянина.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Сплатити комунальні послуги можна кількома простими способами:

  • Через особистий кабінет - у розділі "Мої об'єкти" та натиснути кнопку "Сплатити".
  • Якщо особистий кабінет не зареєстрований, то можна швидко це виправити - створити обліковий запис в особистому кабінеті, додати об'єкт (квартиру або кілька), використовуючи ключ авторизації з паперового рахунку-повідомлення, вибрати зручний спосіб оплати та розрахуватися
  • Заплатити можна і через QR-код – його потрібно відсканувати за допомогою смартфона на паперовому рахунку, ввести номер телефону та електронну адресу та натиснути "Оплатити".

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У ЦКС нагадали, що споживачі, які мали великий борг за комунальні послуги, можуть звернутися для оформлення договору про реструктуризацію. Це надалі дозволить отримати субсидію, уникнути пені чи відключення послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, невідкладний перерахунок тарифів: комунальники ще глибше залізуть у кишені українців.

Також наш портал інформував, шанс вибратися з боргової ями: як отримати допомогу, якщо нема чим платити за комуналку.

Крім того, ми писали, деякі українські родини матимуть змогу заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.