Мобільний оператор "Київстар" оновлює деякі умови обслуговування. Так, абонентам доведеться платити по 50 гривень при негарантійній заміні SIM-картки. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

"Київстар" повідомив, що з 15 серпня 2024 року вартість негарантійної заміни SIM-картки для всіх абонентів передплаченого зв'язку, контрактних абонентів та бізнес-клієнтів буде оновлена ​​та становитиме 50 гривень.

Київстар. Фото: скрін youtube
Київстар. Фото: скрін youtube

"Ми оновлюємо вартість послуги негарантійної заміни SIM-картки. Це стосується як основної SIM, так і додаткових SIM-карт, які надаються за умовами послуг SIM для планшета та для другого телефона", - попереджають у компанії.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Мобільний оператор нагадав, що негарантійна заміна проводиться у разі пошкодження, блокування чи втрати SIM-картки.

Водночас гарантійна заміна проводиться безкоштовно. Гарантійний термін складає 2 роки від дня активації SIM-картки. Зазначається, що навіть без заміни усі послуги мають працювати. Але залежно від стану SIM-картки, вона може почати працювати з перебоями. У такому разі її бажано замінити, звернувшись до найближчого магазину "Київстар".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з 6 серпня деякі тарифи не діятимуть: у Київстар вводять зміни.

Також наш портал інформував, Vodafone підвищує тарифи за послуги, які не надавалися через відключення світла - що думають українці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні пенсіонерам дозволили круто заощадити на зв'язку: що пропонують Lifecell, "Київстар" та Vodafone.