Клієнт ПриватБанку поскаржився на некваліфікованих операторів фінустанови, які не зацікавлені у вирішенні його проблеми.

Людина не може вільно користуватися Google Pay на своєму телефоні через перевищення ліміту на оплату.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

Відповідну скаргу він опублікував на порталі Мінфіну.

Українець розповів, що після кількох оплат карткою Привату телефоном, через деякий час вона перестає працювати. Після скасування операції йому надходить повідомлення про перевищення ліміту.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Щоб вирішити проблему, він звернувся за допомогою до чату підтримки Приват24 і отримав пораду видалити картку і знову додати до електронного гаманця. Клієнт розповідає, що на якийсь час це дійсно допомогло йому, проте потім знову почали блокуватися платежі по телефону.

Технічна підтримка фінустанови запевняла чоловіка, що причина не в банку та відправила його розбиратися з представниками спочатку Visa, а згодом і Google Pay.

Втім, вони відповіли українцю, що з їхнього боку немає такої проблеми, адже компанії не зберігають транзакцій та не встановлюють персональних лімітів.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Я цю інформацію кинув у чат ПриватБанку. Після чого все затихло, знову порадили видалити картку з гаманця. Я просив створити тикет для програмістів, бо це не нормально, нехай вони перевірять, у чому проблема. Але оператор повторював, що проблема не їхня. ", - Констатував клієнт .

Отже банк так і не вирішив проблему українця, тому він має намір попрощатися з ним.

"Тобто банк тупо кинув мене віч-на-віч з проблемою і жодних методів вирішити не надав ... І я реально вже шкодую, що завів їх суму своїх доходів в цей банк" - додає він .

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Нагадаємо, що клієнтка звинуватила Приватбанк у крадіжці своєї мінімалки: чи поставила вона їх на місце.

Раніше ми повідомляли, що без зарплати та по вуха у кредитах: ПриватБанк ускладнює життя клієнтам.