Для деяких споживачів незабаром зміниться платіжка за холодне водопостачання та водовідведення.

Переглянути тарифи планують в Олевську, що на Житомирщині. Про це повідомляється на офіційному сайті територіальної громади.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Жителів міста попередили про намір здійснити зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. З причин подорожчання – нові тарифи на світ, зростання зарплат та прожиткового мінімуму.

"Причиною коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня в зв’язку із зростанням цін на електроенергію, збільшенням розміру мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму", - повідомляють споживачі.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Плату за світло нараховуватимуть по-новому
Показати ще

Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube
Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube

Зазначається, що тариф на водопостачання для побутових споживачів подорожчає з 60,98 до 64,85 гривні за кубометр. Вартість водовідведення збільшиться із 25,59 до 26,60 гривні за кубометр.

Споживачам дали 7 днів на подання скарг та пропозицій у зв'язку із встановленням нових цін на комунальні послуги.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть оплачувати лише половину комуналки – як заощадити та не накопичувати борги взимку.

Також наш портал інформував, до кінця серпня: потрібно актуалізувати важливі дані, щоб не переплачувати за комунальні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, прийде перевірка та дізнається про все: українців попередили через лічильники води - свідчення не давали довго.