Українці можуть помітити, що оплату за розподіл газу не враховано у квитанції. Панікувати в таких випадках не варто, адже проблему можна вирішити й дізнатися, куди поділися гроші. Про це інформує Волинський філіал "Газмережі".

Не врахувати плату за доставку газу можуть у деяких випадках, наприклад, якщо споживач під час проведення платежу забув вказати особовий рахунок чи помилився у реквізитах. У жодному разі панікувати не варто, адже є алгоритм дій, як вирішити проблему.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Насамперед слід оглянути квитанцію на наявність неточностей та помилок.

"Переконайтеся, що дата оплати відповідає періоду, за який нарахована плата, сума оплати збігається із сплаченою вами, а також правильно вказані ваші особисті дані та реквізити рахунку", - порадили споживачам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зробив важливе оголошення власникам карток: з цим краще не затягувати Половина українців залишаться без пенсії: чому її не виставить на всіх Вартість дзвінків від Київстару змінюється: чого очікувати з 11 вересня "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Якщо ніяких нюансів у квитанції немає, необхідно звернутися до центру обслуговування клієнтів "Газмережі" - особисто, в телефонному режимі або онлайн.

Для вирішення проблеми знадобиться паспорт або інший документ, що посвідчує особу, квитанцію про сплату або витяг з банківського рахунку та номер особового рахунку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газовики показали найзручніший спосіб передачі показників лічильника: заощадить час та нерви.

Також наш портал інформував, відключення споживачів: через які помилки можуть виникнути проблеми з газовиками.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, газовики застерегли споживачів: кого можуть перевести на оплату за іншими тарифами.