"Ощадбанк" готується внести зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Державний банк попередив про низку змін, зокрема буде встановлено нові тарифи на деякі послуги, змінено ліміти та розмір комісії на зняття готівки.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Корпоративні карти

Для власників корпоративних карток буде встановлена ​​комісія за зняття коштів у банкоматах "Ощадбанку" у розмірі 0,9% (мінімум 5 гривень). Також зміниться вартість SMS-інформування – платити доведеться 25 гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел
Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел

Перелік змін за іншими картами:

  • встановлюється плата за SMS-повідомлення у розмірі 15 гривень на місяць для зарплатних, пенсійних та соціальних карток;
  • збільшується ліміт безкоштовного зняття коштів із дитячої картки – з 2 до 3 тисяч гривень на місяць;
  • для приватних та кредитних карток встановлюється плата за SMS-повідомлення - 25 гривень на місяць, інформування у Viber – 15 гривень на місяць.

У "Ощадбанку" зазначили, що тарифні зміни набудуть чинності 1 жовтня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, блокують рахунки та нараховують неіснуючі борги: клієнт "Ощадбанку" постраждав через простий грошовий переказ.

Також наш портал інформував, заплатили кредит, але знову з'явилося 6500 гривень: українці потрапили до замкнутого кола від ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.