Українці можуть надати документи на оформлення допомоги, яка частково покриє витрати на житлово-комунальні послуги. Про це інформує Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному.

З 1 серпня 2024 року в Рівному розпочала дію міська програма, в рамках якої надається матеріальна допомога захисникам та захисникам України, а також членам їхніх сімей.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Отримати допомогу можуть учасники бойових дій, місце проживання яких зареєстроване на території Рівненської міської територіальної громади", - повідомляє місцевий ЦНАП.

Зазначається, що в рамках цього проєкту захисники та захисниці можуть подати документи на оформлення матеріальної допомоги по пораненню.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Також може бути надано грошову допомогу для часткового покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Цей вид підтримки надається військовим, які ще не отримали посвідчення Учасника бойових дій та не мають пільг на комунальні послуги, зокрема субсидії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, деякі українські родини зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.

Також наш портал інформував, українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.

Крім того, ми писали, боржникам виплатять допомогу, щоби розрахуватися за комунальні послуги: кому випаде унікальний шанс.